0

VACATURE | (Elektro)mechanieker

21 juni 2017

Om ons team dienst-na-verkoop te versterken  zijn wij op zoek naar een (elektro)mechanieker.
 
Als technieker zal je een dubbele taak hebben:
  • Je staat enerzijds in voor het slijpen van snijgereedschappen in ons atelier, o.a. widiazaagbladen, frezen, profielmessen, bovenfrezen, schaafmessen, houtbeitels, lintzaagbladen, .. Op wekelijkse basis bezoek je ook een aantal klanten voor afhaling en/of bezorging van slijpwerk en bestellingen.
     
  • Je zal anderzijds ook instaan voor het depanneren en onderhouden van houtbewerkingsmachines ter plaatse bij de klant en/of in ons atelier, zowel mechanisch als elektrisch. Je staat ook in voor levering en inbedrijfstellen van stationaire houtbewerkingsmachines.
 
Je spreekt perfect Nederlands, je werkt nauwkeurig (zowel alleen als in team), je hebt een rijbewijs B en je bent in het bezit van een diploma (elektro)mechanica of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring is een pluspunt, maar motivatie is minstens even belangrijk.
 
Wij bieden je een uitdagende en afwisselende job in een groeiende onderneming. Opleidingen en bijscholingen zowel intern als in samenwerking met onze leveranciers. Motiverend salaris, aangepast aan je ervaring en capaciteiten. Na een proefperiode bieden wij je een vast contract aan.

Mail je CV, foto en motivatiebrief door naar info@lekime.be of verstuur deze naar LEKIME bvba, Gentsesteenweg 470, 9420 Erpe-Mere.
 
 

Promoties

DeWalt DW0811XJ+

€ 422,29 (Incl. BTW) € 349,00 (Excl. BTW)

Meer info

Wiha inbus sleutelset Mini PocketStar

€ 21,94 (Incl. BTW) € 18,13 (Excl. BTW)

Meer info

DeWalt DCF620 D2K

€ 385,99 (Incl. BTW) € 319,00 (Excl. BTW)
€ 399,00

Meer info

Pica-BIG-Dry navulling 6030

€ 11,50 (Incl. BTW) € 9,50 (Excl. BTW)

Meer info