0
Filter

Laser kopen

Wilt u bij Lekime een laser kopen, dan heeft u keuze uit verschillende soorten en modellen.

Soorten lasers

Overweegt u om een laser te kopen, breng dan zeker een bezoek aan Lekime. Ons aanbod bevat verschillende lasersystemen, zoals:

 • Kruis- en lijnlasers
  Met één druk op de knop zet u helemaal autonoom een hoek van 90° uit. Kruis- en lijnlasers projecteren gelijktijdig zowel horizontale als verticale lijnen.
 • Laserafstandsmeters
  Met één druk op de knop en volledig autonoom meet u de afstand tussen punt A en punt B.
 • Vloerlijnlasers
  Voor het plaatsen van vloeren volgt u gewoon de lijn die u met de laser uitzet.
 • Rotatielasers
  Om de pas van gebouwen uit te zetten, plafonds te plaatsen enz. Een rotatielaser projecteert slechts 1 horizontale of verticale lijn, die roteert.

Voordelen van kruis- en lijnlasers & rotatielasers

Kruis- en lijnlasers en rotatielasers nivelleren zichzelf. Bovendien zijn ze beschikbaar met een rode of een groene laserlijn. Een groene laserlijn is nog feller dan een rode wanneer er veel licht in de ruimte binnenkomt. Maak het uzelf nog gemakkelijker en rust uw laser uit met een ontvanger, statief en/of meetstok, allen verkrijgbaar bij Lekime.

Extra tip

Schakel uw kruis-lijnlaser of rotatielaser altijd uit als u hem verplaatst of transporteert. Hierdoor gaat uw laser langer mee. Stel de laser ook steeds op een veilige plaats op, zodat niemand hem kan omverlopen.

Vragen of opmerkingen? Contacteer ons gerust. Overtuigd en wilt u een laser kopen? Dankzij onze offerte weet u meteen alle details van de kostprijs! U kunt natuurlijk ook meteen online bestellen. Snel en makkelijk!