Harwi

Harwi is een gerespecteerde Nederlandse fabrikant van hoogwaardige houtbewerkingsmachines, dat vooral bekend staat om hun verticale paneelzaagmachines, radiaalzaagmachines en cirkelzaagmachines. Hun succes is het resultaat van vakmanschap en jarenlange ervaring, met een sterke nadruk op service en voortdurende ontwikkeling. Harwi heeft als doel een optimale werkomgeving te creëren waarin veiligheid, ergonomie en gezondheid altijd centraal staan.

Harwi-machines onderscheiden zich door hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Professionals die streven naar hoogwaardige, duurzame en betrouwbare machines vertrouwen op Harwi.

VERTICALE PANEELZAAGMACHINES

De machines hebben een unieke frame constructie gelast uit één geheel. Dat maakt de verticaal zaagmachines zeer stevig en stabiel. Met de Harwi platenzaagmachines kunt u flexibel verschillende soorten plaatmateriaal verwerken, van licht tot zwaar. Daarnaast beschikt elke wandzaag over een automatisch verschuivende achterwand, waardoor onze machines een lange levensduur hebben.

Bekijk de diverse modellen platenzagen om te beslissen welke het beste bij uw bedrijfsvoering en industriële toepassingen past. Zo is er de Harwi Ultra, de meest complete zaagmachine met het uitgebreide afzuigsysteem voor een stofvrije werkomgeving. De Harwi Orca voor hetzelfde precisiewerk als de Ultra en de Harwi Piranha voor lichte en flexibele zaagwerkzaamheden.

RADIAALZAAGMACHINES

De Harwi radiaalzagen staan bekend om hun uitstekende prestaties. De modellen zijn zeer robuust, hebben een hoge zaagkwaliteit en hebben zich door de jaren heen keer op keer bewezen. Diverse uiteenlopende industrieën werken op een duurzame en ergonomische manier met de Harwi radiaalzaagmachines.

Ze zijn uitermate geschikt voor het afkort- of verstekzagen van houten balken en plaatmateriaal. De lijn bestaat uit diverse modellen met ieder hun specifieke eigenschappen en doeleinden. Elk model Harwi is geschikt voor industrieel zaagwerk. De diverse types Harwi industriële radiaalzaagmachines hebben uiteenlopende eigenschappen voor specifieke behoeftes.

CIRKELZAAGMACHINES

De Harwi schulp- en afkortzaagmachines zijn duurzame industriële cirkelzaagmachines. Vanwege de robuuste constructie zijn deze machines uiterst geschikt voor continu zwaar gebruik in alle denkbare takken van de (hout)industrie. Deze afkortzaagmachines en schulpzaagmachines staan bekend om hun economische en efficiënte inzetbaarheid.

Van een krachtig basismodel tot een uitgebreide elektrisch instelbare machine, Harwi kan een cirkelzaagmachine leveren die perfect bij elke industrie of industriële behoefte aansluit.

Meer weten?

Neem zeker contact met ons op. We helpen u graag verder met een vrijblijvend advies.