Contacteer ons

Over ons

Familiebedrijf+ 60 jaar ervaring!

Lekime is een gerenommeerd familiebedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot meer dan 60 jaar geleden. Onze rijke ervaring heeft ons tot specialisten gemaakt in de verkoop van professionele houtbewerkingsmachines, elektrische handgereedschappen, snijgereedschappen, schuurmaterialen en accessoires. Of u nu een professional bent of een particuliere klusser, bij ons bent u aan het juiste adres. We bieden een uitgebreid assortiment gerenommeerde topmerken aan en ons deskundig team staat steeds klaar om u te adviseren.

Toonzaal
0

De full-serviceUw specialist in professionele houtbewerkingsmachines, gereedschappen en toebehoren.

Bij Lekime vindt u een divers aanbod aan professioneel gereedschap, geschikt voor ambachtelijke schrijnwerkerijen tot industriële schrijnwerkerijen. Van manuele tot gestuurde machines, van combinatiemachines tot CNC-machines, ons assortiment is samengesteld om aan al uw behoeften te voldoen. In hoofdzaak bieden wij u nieuwe machines aan maar beschikken regelmatig ook over tweedehands machines. Deze machines worden door ons nagekeken, afgesteld en indien nodig gereviseerd. Bovendien hebben we een breed scala aan elektrische handgereedschappen, meetsystemen, snijgereedschap, schuurmaterialen en accessoires, direct beschikbaar uit onze eigen voorraad. Als dit onverhoopt niet het geval is, garanderen we korte leveringstijden.

Verder zetten we ons ook graag in om aan uw behoeften te voldoen. Ons uitgebreide assortiment omvat een breed scala aan producten, maar we begrijpen dat uw wensen soms uniek kunnen zijn. Als u iets specifieks zoekt dat niet direct in ons assortiment te vinden is, zijn we bereid extra inspanningen te leveren om het voor u te vinden. We zijn er om u te helpen.

Wat zeggen onze klanten?

Alleen de beste merkenin ons assortiment