0
Filter

Uw boormachine kopen bij Lekime

Wilt u een boormachine kopen? Dan vindt u zeker uw gading in het aanbod stationaire boormachines van Lekime. Vraag hier uw offerte aan.

Stationaire boormachines

Wilt u een boormachine kopen? Overweeg dan eens een stationair model. Stationaire boormachines zijn ideaal als u vaak rijboringen of meerdere gaten in 1 keer moet boren. Ze zijn onmisbaar als u vaak kasten, badkamermeubels, dressings enz. moet maken. Met een stationaire boormachine boort u probleemloos gaten in binnenwanden van kasten voor het plaatsen van legplanken op verschillende hoogtes. De rijboormachines kunt u ook gebruiken om scharniergaten in uw kastdeuren te boren.

Diverse modellen beschikbaar

Afhankelijk van het aantal gaten dat u gelijktijdig wilt boren, kunt u bij ons verschillende modellen boormachines kopen. Eén ding hebben al onze stationaire boormachines gemeen: ze zijn allemaal van de opperbeste kwaliteit.

Vraag gerust een offerte aan met alle prijsdetails. Overtuigd? Kom dan naar onze toonzaal om uw ideale boormachine te kopen. Onze medewerkers geven u graag nog wat extra uitleg, zodat u volledig voorbereid en goed geïnformeerd uw nieuwe machine in gebruik kunt nemen!