0
Filter

Een CNC-machine kopen bij Lekime

Een CNC-machine kopen doet u niet van vandaag op morgen. Het is een weloverwogen beslissing. Lekime helpt u daar graag bij.

Maak het uzelf gemakkelijk

Een CNC-machine kopen, vergemakkelijkt op alle mogelijke manieren het zware werk. CNC-machines zijn computergestuurde machines met verschillende mogelijkheden. Wilt u groeven maken, boren of frezen, dan overweegt u best de Robland CNC boormachine type BM3000 te kopen. Afhankelijk van de bewerking die u wenst uit te voeren, selecteert u het gewenste programma, geeft u de maat van uw plaat in en geeft u op het scherm aan waar de bewerking precies moet uitgevoerd worden. Met een druk op de knop voert de machine al uw bewerkingen automatisch uit. Met CNC is het ook mogelijk om grote series gelijke stukken te maken in 1 bewerking.

Wilt u ook een CNC-machine kopen of heeft u nog vragen, breng ons dan gerust een bezoekje in onze showroom. U kunt ook steeds onze vertegenwoordiger contacteren. We geven u graag meer uitleg en helpen u uw ideale machine te vinden. Voor meer informatie kunt u steeds ons contactformulier invullen.