0
Filter

Houtdraaibanken

Het is een open deur: voor een schrijnwerker is een goede, kwaliteitsvolle houtbewerkingsmachine onmisbaar. Bij Lekime komen we tegemoet aan al uw eisen.

Ruime keuze aan houtdraaibanken

Afhankelijk van de bewerkingen die u moet uitvoeren, hebben we verschillende soorten houtbewerkingsmachines in voorraad. Deze kunnen gebruikt worden in zowel ambachtelijke als in industriële schrijnwerkerijen. Zo zijn er bijvoorbeeld de houtdraaibanken, die u kunt gebruiken om tafelpoten, houten balusters en andere houten objecten te draaien.

Verschillende opties mogelijk

Houtdraaibanken hebben elk hun eigen, specifieke opties. Op basis van uw behoeftes helpen we u de meest geschikte uit te kiezen. Al onze houtdraaibanken hebben bovendien een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast werken we samen met fabrikanten die steeds bezig zijn nieuwe producten te ontwikkelen en hun bestaande producten te verbeteren.

Vraag gerust een offerte aan, of contacteer ons voor meer informatie. Uiteraard kunt u ook steeds in onze toonzaal terecht. Onze medewerkers helpen u graag verder.