Contacteer ons

MiniMax ME 25

me 25 new@2x zoom

Hover

me 25 new@2x
Full Screen

Automatische kantenlijmer met lijmpot met grote flexibiliteit. Lijmt PVC/ABS kantenband tot 3 mm aan. Ook houten strips tot 5 mm kunnen worden aangelijmd. Machine geschikt voor professionele gebruikers.
Categorie:
Afmetingen werktafel 2600 x 530 mm
Min./max. dikte kantenband op rol 0,4 ÷ 3 mm
Min./max. dikte kantenband in strips 5 mm
Min./max. dikte panelen 12 ÷ 50
Min. paneellengte/breedte 190/65 mm
Doorvoersnelheid 7 m/min

 

Ontworpen voor een hoogwaardige afwerking:
De hoogwaardige afwerking wordt gegarandeerd door de speciaal ontworpen doorvoerband die een constante stabiele doorvoer genereerd.

Altijd precisie met de kapzaag unit:
De kapzaag zorgt ervoor de kantenband exact af word gekort op de paneel lengte waarna je meteen de opvolgede zijde kunt plakken. Deze 90° kapzaag is voorzien van een onafhankelijk motor.

Simpel en eenvoudige bedienbare PLC besturing:
Het 4 inch bedieningspaneel aan de invoerzijde garandeert een foutloze bewerking. Met deze bediening kunt u eenvoudig een selectie maken binnen de hoofdfuncties van de machine o.a het waarnemen van de lijm bak tempratuur en eventueel units aan of uitzetten.

Radius afwerking:
Door gebruik te maken van de radiusschrap unit behaal je een hoogwaardige machineslagvrije radius. De radiusschraper schrapt de machineslag van de radiusfrees eruit waardoor je een prefecte radius creëert.

Brochure

*Onder voorbehoud van publicatiefouten en wijzigingen, de fabrikant behoudt zich het recht om bepaalde eigenschappen te wijzigen. Foto's zijn niet bindend.