Contacteer ons

MiniMax ME 35

Me 35 New 2x zoom

Hover

Me 35 New 2x
Full Screen

De SCM Minimax ME35 is een compacte automatische kantenaanlijmer die voorzien is van de geavanceerde technieken die ook toegepast worden in de hogere modellen. Deze machine is erg gebruiksvriendelijke dankzij de standaard elektronische besturing “Orion One” Deze machine kan helemaal compleet gemaakt worden met een freesstation dat de functie van de kapzaag vervangt en de mogelijk geeft tot het maken van een hoekafronding.

De compactheid van deze machine met de mogelijkheid tot een complete afwerking van het paneel maakt deze machine de ideale kantenaanlijmer voor een kleinere interieurbouw of paneel verwerkend bedrijf.

Verdere technische verbetering van de ME35 is het freesstation die de functie kapzaag vervangend en de mogelijkheid bied om een hoekafronding te maken. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat ook de kleinere range machines een complete afwerking kunnen voorzien.

Categorie:
Afmeting werktafel 3000 x 525 mm
Min./max. dikte kantenband op rol 0,4 ÷ 3 mm
Min./max. dikte kantenband in strips 5 mm
Min./max. dikte panelen 8 ÷ 50 mm
Min. Paneellengte/breedte 190/110 mm
Min. Paneellengte/breedte met eindkap-/gelijkfreesunit 120/110 mm
Doorvoersnelheid 7 m/min

 

Ontworpen voor de prefecte afwerking:
Het nieuwe freesstation dat de multifunctioneel inzetbaar is voor de kapzaag maar ook voor de hoekafwerking. Is ontworpen zodat voor iedere werkplaats een machine beschikbaar is met een hoekafwerking.

Perfect schoonmaken van de kanten:
Doordat de lijm bak snel opwarmt zit er ook een automatische afkoeling op zodra de machine in pauze staat. Dit voorkomt dat de lijm verbrand en eventueel van kleur verandert zodat je altijd de juiste kleur lijm behoudt voor een nette lijmvoeg. De lijm unit is uitgevoerd met een automatisch smering voor het optimaal onderhoudsvrij gebruik van de lijm unit. De twee aandrukrollen zorgen ervoor dat de kantenband goed aangedrukt wordt en dat de lijm goed verdeeld wordt.

Briljant idee:
De mogelijkheid om met een radiuszaagunit een hoekafwerking te maken zorgt voor een hoekafwerking zonder handmatige bewerking. Dit maakt de SCM minimax ME35 de ideale machine voor een kleinere interieurbouwer die een complete afwerking van het paneel verwacht.

Hoekafrond mogelijkheden:
Bovenstaande profielen kunnen afgewerkt worden met de hoekafrond unit van de SCM Minimax ME35.

Brochure

*Onder voorbehoud van publicatiefouten en wijzigingen, de fabrikant behoudt zich het recht om bepaalde eigenschappen te wijzigen. Foto's zijn niet bindend.