Contacteer ons

MiniMax SC 4E

663-minimax-sc-4e_2017@2x zoom

Hover

663-minimax-sc-4e_2017@2x
Full Screen

Formaatzaag met schuinstelbaar zaagblad voor de veeleisende vakman die nauwkeurigheid combineert met gemakkelijk gebruik en kostenbesparing.

Maximale zaagblad diameter met gemonteerde voorritszaag 315 mm
Maximale schuinstelling van de tafel 90°/45° 100 / 70 mm
Zaagbreedte 1270 mm
Zaagbereik 2600 mm
Drie-fase motor 7,5 PK

 

Stabiel en solide:
De nieuwe zaagunit heeft een gesloten constructie is vervaardigd uit gietijzer. De zaagunit is opgehangen is ruim bemeten lager schalen voor de schuininstelling. Deze ophanging garandeert perfecte zaagresultaten. De zaagunit kan optioneel worden uitgerust met een voorritsunit voor perfect zagen van geplastificeerde en gefineerde panelen. De voorritsunit is verkrijgbaar in twee versies: met riemoverbrenging afgetakt van de hoofdmotor of met een onafhankelijke motor van 0,75 pk (0,55 kW). De maximale zaagbladdiameter voor de hoofdzaag is 315 mm.

Nauwkeurig en stil:
Deze licht lopende roltafel heeft een breed oplegvlak van 360 mm en een kogelgeleiding. De roltafel heeft gesloten reticulaire geometrie die zorgt voor extreme stijfheid en minimale doorbuiging. De geleidingen bevinden zich aan beide zijden waardoor vervuiling minimaal is, de onder- en bovenbouw zijn aan elkaar verbonden door een kogelgeleiding.

Grote oplegtafel:
Het laden van een paneel is eenvoudig door de grote oplegtafel met rol. De oplegtafel is voorzien van een goed afleesbare en uitrekbare Aluminium geleider. Deze geleider is voorzien van twee aanslagen en kan worden uitgetrokken tot 3200 mm. Verder kan hij op beide kanten van de tafel gebruikt worden en worden schuin gesteld tot + en – 45 °.

Nuttige optie:
De schulpgeleider kan worden voorzien van een digitale uitlezing waarbij de sensor een magneetband leest.

*Onder voorbehoud van publicatiefouten en wijzigingen, de fabrikant behoudt zich het recht om bepaalde eigenschappen te wijzigen. Foto's zijn niet bindend.