Contacteer ons
nova-si-40@2x zoom

Hover

nova-si-40@2x
Full Screen

Formaatzaag met schuinstelbaar zaagblad met professionele prestaties, voor een kwaliteit zonder compromissen.

Maximale zaagblad diameter 400 mm
Maximale schuinstelling van de tafel 90°/45° 138 / 98 mm
Zaagbreedte 1270 mm
Zaagbereik 2600 ÷ 3200 mm
Drie-fase motor vanaf 5 (6) / 50 (60) kW/Hz

 

Uniek in zijn categorie!
De gietijzeren zaagunit met een stijve gesloten lusstructuur kan een zaagblad van max. 400 mm diameter (voor si 400es en Nova si 40) met het gemonteerde noteerblad, zodat fineerpanelen en dik massief houten materiaal perfect en gemakkelijk kunnen worden gezaagd. Het zaagblad gebruikt 100% van het motorvermogen, dankzij het standaard gemonteerde noteerblad met onafhankelijke motor. De rotatieassen van de zaagunit hebben een diameter van 120 mm en staan op stabiele halvemaanvormige steunen die de unit scheiden van de basis: een stevige en betrouwbare oplossing.

Ongeëvenaarde afwerking
Optimale ondersteuning, ook voor grotere stukken, met de 360 mm brede schuiftafel. Uitzonderlijke precisie en soepelheid: voor het bevestigen van de geleiders wordt geen lijm gebruikt, omdat de dikte het glijden zou kunnen beïnvloeden. Ze worden vastgezet met aluminium klinknagels.

Onmiddellijke controle
Panelen kunnen gemakkelijk worden geladen op het grote kantelraam met een stationaire rol aan het uiteinde. De telescopische kantaanslag met de hellende metrische schaal en twee omkeerbare aanslagen kan worden gebruikt voor het kantrechten van panelen van 3200 x 3200 mm en voor verstekzagen tot 45° aan beide zijden van het frame.

High-tech apparaten
Een brede waaier aan hoogtechnologische voorzieningen om uw Elite S nog krachtiger en persoonlijker te maken, zoals de start/stopdrukknoppen voor het hoofdzaag en voorritser die in de schuifwagen geïntegreerd zijn; erg handig bij het bewerken van werkstukken met grote afmetingen die een gemakkelijke en veilige toegang tot het hoofdbedieningspaneel van de machine verhinderen.

*Onder voorbehoud van publicatiefouten en wijzigingen, de fabrikant behoudt zich het recht om bepaalde eigenschappen te wijzigen. Foto's zijn niet bindend.