Contacteer ons

MiniMax F 52ES

810-minimax-f-52es_2017@2x zoom

Hover

810-minimax-f-52es_2017@2x
Full Screen

De Minimax f 52es een schaafmachine met een werkbreedte van 520 mm , professionele uitstraling, een degelijke zware constructie voor een flexibele productie. Ideaal voor de veeleisende vakman, de beste oplossing voor elke toepassing.

Ontdek ook de “Xylent” schaafas, beschikbaar in optie voor deze machine.

Categorie:
Schaafbreedte 520 mm
Diameter beitelas / aantal standaard messen 120/4 mm/n°
Afmetingen van de standaard messen 520 x 30 x 3 mm
Maximale spaanafname 5 mm
Tafellengte 2250 mm
Drie-fase motor vanaf 7/50 kW/Hz

 

Perfect eindresultaat
Optimale schaven met minimale inspanning voor de machine dankzij een beitelas (diam. 95mm) met 4 messen. Voor een perfecte afwerking kan de druk van de invoerwals en uitvoerwalsen van deze machine pneumatische worden ingesteld (optioneel) voor een perfect eindresultaat. Deze machine is voorzien van een Helicodaal gegroefde invoerwals.

Hoge stugheid
Hoge stevigheid en soepele beweging van de geleider dankzij een robuust bevestigingsmechanisme op ronde baar.

Uitzonderlijke prestaties met de “Xylent” beitelas (3 rijen messen)
Minder geluid tijdens de bewerking zorgt voor een meer comfortabele werkomgeving. Het verbetert ook de afzuiging omdat dit systeem kleinere spanen door de produceert. De mesjes hebben 4 snijkanten die gedraaid kunnen worden. Dit systeem zorgt ook voor een langere standtijd van de mesjes.

*Onder voorbehoud van publicatiefouten en wijzigingen, de fabrikant behoudt zich het recht om bepaalde eigenschappen te wijzigen. Foto's zijn niet bindend.