Contacteer ons

MiniMax FS 41ES

652-minimax-fs-41es_2017@2x zoom

Hover

652-minimax-fs-41es_2017@2x
Full Screen

Vlakvandiktebank, professioneel, massief en compact, voor een flexibele productie: ideaal voor de veeleisende professional.

Categorie:
Schaafbreedte 410 mm
TERSA schaafas met snelwisselsysteem
Diameter schaafas / aantal standaard messen 95 / 4 mm/n°
Afmetingen van de standaard messen 410 x 30 x 3 mm
Met XYLENT spiraalvormige schaafas
Diameter schaafas / aantal standaard messen 95 / 66 mm/n°
Afmetingen van de standaard messen 15 x 15 x 2,5 mm
Maximale spaanafname 5 mm
Tafellengte 2200 mm
Afmeting werkblad vlakvandiktebank 410 x 775 mm
Doorvoersnelheid vandiktebank 6 / 12 m/min
Min/max werkhoogte op de vandiktebank 3 – 230 mm
Drie-fase motor 8 pk
Schuinstelling geleider 0° – 45°

 

Perfecte afwerking:
Optimaal schaven met minimale inspanning dankzij een schaafas van 95 mm diameter met 4 messen. Voor een perfecte afwerking kan de druk van de doorvoerrollen van de vandiktebank worden aangepast aan het type hout dat wordt bewerkt. De invoerwals heeft een helicoidaal profiel om een ​​stevige en constante toevoer van het werkstuk te garanderen, terwijl de uitvoerwals is gesatineerd.

Stabiliteit:
Voor een maximale stabiliteit en levensduur wordt de gietijzeren vandiktetafel ondersteund op 4 spindels met trapeziumvormige schroefdraad welke omkleed zijn met stofhoezen die de draadspillen beschermen tegen vuil.

Stabiele vlakbankgeleider:
De vlakbankgeleider kan soepel worden verplaatst door middel van een geleidestang met grote diameter en kan centraal worden vergrendeld.

Uitzonderlijke prestaties met de “Xylent” schaafas:
3 rijen messen zorgen voor minder geluid tijdens de bewerking zorgt voor een meer comfortabele werkomgeving. Het verbetert ook de afzuiging omdat dit systeem kleinere spanen door de produceert. De mesjes hebben 4 snijkanten die gedraaid kunnen worden. Dit systeem zorgt ook voor een langere standtijd van de mesjes.

*Onder voorbehoud van publicatiefouten en wijzigingen, de fabrikant behoudt zich het recht om bepaalde eigenschappen te wijzigen. Foto's zijn niet bindend.