Contacteer ons

MiniMax S 41ES

667-minimax-s-41es_2017@2x zoom

Hover

667-minimax-s-41es_2017@2x
Full Screen

Hoogwaardige technologie voor een scherpe prijs bestemd voor veeleisende professionals.

Categorie:
Schaafbreedte 410 mm
Diameter beitelas / aantal standaard messen 95 / 4 mm/n°
Afmetingen van de standaard messen 410 x 30 x 3 mm
Maximale spaanafname 5 mm
Afmetingen vandiktetafel 410 x 775 mm
Doorvoersnelheden 6 / 12 m/min
Min/max werkhoogte 3 – 240 mm
Drie-fase motor vanaf 5 / 50 kW/Hz

 

Perfect eindresultaat:
Optimale schaven met minimale inspanning voor de machine dankzij een schaafas (diam. 95 mm) met 4 messen. Voor een perfecte afwerking kan de druk van de invoerwals en uitvoerwalsen van deze machine pneumatische worden ingesteld (optioneel) voor een perfect eindresultaat. Deze machine is voorzien van een Helicodaal gegroefde invoerwals.

Gietijzeren vandiktetafel met zware ondersteuning:
De vandiktetafel wordt ondersteund door 4 zware spillen met trapezium schroefdraad. De trapezium schroefdraad zorgt voor een nauwkeurige verplaatsing. De 2 lineaire zijgeleiders zorgen er voor dat de zware gietijzeren tafel rechtlijnig op en neer kan worden bewogen. Door het systeem van op en neer bewegen is vergrendeling van de vandiktetafel niet nodig. De 4 spillen zijn voorzien van rubber hoezen om vervuiling tegen te gaan.

Uitzonderlijke prestaties met de “Xylent” schaafas:
3 rijen messen zorgen voor minder geluid tijdens de bewerking zorgt voor een meer comfortabele werkomgeving. Het verbetert ook de afzuiging omdat dit systeem kleinere spanen door de produceert. De mesjes hebben 4 snijkanten die gedraaid kunnen worden. Dit systeem zorgt ook voor een langere standtijd van de mesjes.

*Onder voorbehoud van publicatiefouten en wijzigingen, de fabrikant behoudt zich het recht om bepaalde eigenschappen te wijzigen. Foto's zijn niet bindend.