Robland

Met genoegen bieden wij u de hoogwaardige houtbewerkingsmachines van Robland aan, een gerespecteerd Belgisch fabrikant gevestigd in Brugge. Bij de oprichting van het bedrijf begon Robland met de productie van gecombineerde houtbewerkingsmachines van uitzonderlijke kwaliteit, gericht op zowel doe-het-zelvers als professionals. De oorspronkelijke missie was duidelijk: hoogwaardige producten leveren tegen een eerlijke prijs.

In de loop der tijd is het assortiment van Robland uitgebreid en omvat nu een breed scala aan machines, waaronder paneelzagen, frezen en schaafmachines. Deze uitbreiding is altijd in lijn gebleven met de nadruk op kwaliteit en betaalbaarheid die het bedrijf kenmerkt.

Wat Robland onderscheidt, is niet alleen het ontwerp en de productie, maar ook aandacht voor klanttevredenheid en uitstekende service, zowel voor-verkoop als na-verkoop. Dankzij de nabijheid van Robland in Brugge kunnen we snel toegang krijgen tot wisselstukken en zijn interventies snel en efficiënt uit te voeren, wat bijdraagt aan de tevredenheid van onze gewaardeerde klanten.

Robland exporteert maar liefst 85% van de productie wereldwijd naar meer dan 100 landen. Robland is niet te onderschatten, het is een gevestigde naam die bekend staat om zijn prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbare en robuuste houtbewerkingsmachines.

BREED SCALA KLASSIEKE MACHINES

Of je nu op zoek bent naar een combiné of een aparte machine, Robland biedt een breed scala klassieke machines aan.

Meer weten?

Neem zeker contact met ons op. We helpen u graag verder met een vrijblijvend advies.