SCM Group

DE GROOTSTE PRODUCENT VAN HOUTBEWERKINGSMACHINES

Als toonaangevende wereldspeler staat het Italiaanse SCM bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit, innovatie en betrouwbare hoogwaardige houtbewerkingsmachines. Het bedrijf heeft als doel klanten te voorzien van topkwaliteit, snelheid en precisie!

Hun gerenommeerde productlijnen omvatten o.a. MiniMax, Formula, Class, Nova en L’invincibile:

  • De MiniMax-serie biedt hoogwaardige machines in een compact formaat. Ze worden gewaardeerd door professionals die streven naar uitmuntendheid in hun projecten.
  • De Formula-lijn belichaamt de compromisloze toewijding van SCM aan kwaliteit en prestaties. Deze machines zijn de keuze van vakmensen over de hele wereld.
  • De Class-machines vertegenwoordigen de topklasse in precisie en duurzaamheid. Ze zijn ontworpen om de behoeften van veeleisende professionals te overtreffen.
  • De Nova-serie biedt geavanceerde technologie en betrouwbaarheid voor industrieel gebruik. Het is de standaard voor hoogwaardige houtbewerking op wereldniveau.
  • De L’invincibile-serie, het toppunt van precisie, duurzaamheid en vakmanschap voor professioneel en industrieel gebruik, ongeëvenaarde prestaties voor de meest veeleisende houtbewerkingstaken.

SCM heeft een welverdiende reputatie opgebouwd als dé referentie voor hoogwaardige houtbewerkingsmachines. Hun voortdurende toewijding aan kwaliteit en innovatie plaatst hen aan de top van de industrie, waar ze de verwachtingen van klanten wereldwijd overtreffen.

Meer weten?

Neem zeker contact met ons op. We helpen u graag verder met een vrijblijvend advies.