Contacteer ons

MiniMax TW 45C

764-minimax-tw-45c_2017@2x zoom

Hover

764-minimax-tw-45c_2017@2x
Full Screen

De frees met spindel, met schuiftafel en vaste of kantelbare spindel, veelzijdig en gebruiksvriendelijk.

Categorie:
Maximale opspanlengte freesspil 100 mm
Toerental 3500/7000/10.000 t/min.
Maximale gereedschapdiameter bij profilering 210 mm
Maximale gereedschapdiameter intrekbaar onder de tafel op 90° 180 mm
Maximale gereedschapdiameter van de pennenbank 275 mm
Motor 3-400 V

 

Professioneel en zeer stevig

De eenheid heeft een constructie van gietijzer. Deze is afgesloten met een gietijzeren “kap” om mechanische componenten binnenin de machine te beschermen tegen zaagsel, schaafsel en vuil. Nauwkeurige en veilige bewerking met de freesmachine omheining met micrometrische afstelling, inclusief verticale en horizontale drukkers.

Kantelbare spindel

Op aanvraag is er een kantelbare spindel van 45° beschikbaar, naar binnen gericht in de machine.

Aanpasbaar voor elke vereiste

De 270 mm glijtafel op TW45C biedt uitstekende ondersteuning, ook zeer nuttig voor het maken van pen- en gatverbindingen. Nauwkeurige sneden, zelfs voor grote werkstukken, met het ondersteuningsframe (optie) met telescopische omheining.

Hoogwaardige accessoires

Als optie is er een freesmachinekap beschikbaar die gebruikmaakt van een systeem voor het afstellen van de geleiders met een rek en is uitgerust met een mechanische digitale uitlezing. Dankzij het systeem van geheugeninstellingen kan de kap worden verwijderd en opnieuw worden geplaatst zonder verlies van de bewerkingspositie. De maximale gereedschapsdiameter tijdens freesbewerkingen is 240 mm.

*Onder voorbehoud van publicatiefouten en wijzigingen, de fabrikant behoudt zich het recht om bepaalde eigenschappen te wijzigen. Foto's zijn niet bindend.