Contacteer ons

MiniMax ME 40

me-40_2022_W@2x zoom

Hover

me-40_2022_W@2x
Full Screen

De SCM Minimax ME40 is een automatische kantenlijmer die het paneel voorziet van een hoogwaardige afwerking. Doormiddel van het gebruik van de voorfrezen, hoekafrondfrees, schrapers en sproeistations levert deze machine een complete afwerking waarbij geen handmatige na bewerking meer nodig is.

Als de machine uitgevoerd wordt met het snelwisselsysteem voor de lijm unit kunnen er meerdere lijmunits gebruikte worden. Dit maakt het mogelijk om polyurethaan lijm te verlijmen deze verlijming heeft de dunste lijmnaad binnen de conventionele lijmtechnieken, tevens zorgt dit voor een volledig gesloten lijmnaad. Ook is het mogelijk om meerdere EVA-lijmkleuren te gebruiken om tot een kwalitatieve nette (bijna onzichtbare) lijmvoeg te komen.

De SCM Minimax ME40 kantenlijmer is met 9 m/min. de snelste kantenlijmer binnen de Minimax collectie.

Categorie:
Afmeting werktafel 3465 x 710 mm
Min./max. dikte kantenband op rol 0,4 ÷ 3 mm
Min./max. dikte kantenband in strips 5 mm
Min./max. dikte panelen 8 ÷ 50 mm
Min. Paneellengte/breedte 190/110 mm
Doorvoersnelheid 9 m/min

 

Verhoogde productiviteit:
De SCM Minimax ME40 heeft een doorvoersnelheid van 9 m/min doormiddel van een transportketting wordt het paneel doorgevoerd.

Simpel en eenvoudige bedienbare PLC besturing:
Het 4 inch bedieningspaneel aan de invoerzijde garandeert een foutloze bewerking. Met deze bediening kunt u eenvoudig een selectie maken binnen de hoofdfuncties van de machine o.a het waarnemen van de lijm bak tempratuur en eventueel units aan of uitzetten.

Ongekende afwerking:
De nieuw hoekafrond unit die ontwikkeld is voor de SCM minimax ME40 is uniek voor dit segment kantenlijmers. De SCM Minimax ME40 met hoekafrond unit onderscheid zich zeker met kwaliteit en prijs verhouding tot andere concurrerende kantenaanlijmachines in dit segment.

Briljant idee:
De mogelijkheid om met een radiuszaagunit een hoekafwerking te maken zorgt voor een hoekafwerking zonder handmatige bewerking. Dit maakt de SCM minimax ME40 de ideale machine voor een kleinere interieurbouwer die een complete afwerking van het paneel verwacht.

Brochure

*Onder voorbehoud van publicatiefouten en wijzigingen, de fabrikant behoudt zich het recht om bepaalde eigenschappen te wijzigen. Foto's zijn niet bindend.