Contacteer ons

MiniMax SI 315ES

648-minimax-si-315es_2017@2x zoom

Hover

648-minimax-si-315es_2017@2x
Full Screen

Formaatzaag met schuinstelbaar zaagblad met professionele prestaties, voor een kwaliteit zonder compromissen.

Maximale zaagblad diameter 315 mm
Maximale schuinstelling van de tafel 90°/45° 100 / 71 mm
Zaagbreedte 1270 mm
Zaagbereik 3200 mm
Drie-fase motor 5,5 PK

 

Uniek wereldwijd:
Uniek in de wereld in zijn categorie, met een zaaghoogte van 138 mm. De gietijzeren zaagunit met een solide gesloten structuur is geschikt voor een blad van 400 mm diameter en voorzien een onafhankelijk aangedreven voorrits zaagblad, waardoor gefineerde panelen en dik massief hout perfect en gemakkelijk kunnen worden gezaagd. Het hoofdzaagblad kan 100% gebruik maken van het motorvermogen dankzij het voorritsaggregaat met een onafhankelijke motor. De draaipunten voor 45 gr. instelling van de zaagunit hebben een diameter van 120 mm en staan garant voor een nauwkeurige schuinstelling.

Ongeëvenaard zaagresultaat:
Door een optimale ondersteuning met name voor grote panelen is de nieuwe roltafel met een grote opleg van 360 mm breed de perfecte oplossing. Door het type geleidingsysteem loopt de roltafel soepel.

Onmiddellijke controle:
Het laden van een paneel is eenvoudig door de grote oplegtafel met rol. De oplegtafel is voorzien van een goed afleesbare en uitrekbare Aluminium geleider. Deze geleider is voorzien van twee aanslagen en kan worden uitgetrokken tot 3200 mm. Verder kan hij op beide kanten van de tafel gebruikt worden en worden schuin gesteld tot + en – 45 °.

High-tech machines:
Door een groot aantal opties is de formaatzaag type Elite S nog persoonlijker te maken. Bijvoorbeeld met de optie “start / stop” aan de voorzijde van de roltafel hiermee kan het hoofdzaagblad en het voorritszaagblad ingeschakeld worden. Deze optie is erg handig voor het bewerken van grote panelen.

*Onder voorbehoud van publicatiefouten en wijzigingen, de fabrikant behoudt zich het recht om bepaalde eigenschappen te wijzigen. Foto's zijn niet bindend.