Contacteer ons

MiniMax SI 400ES

649-minimax-si-400es_2017@2x zoom

Hover

649-minimax-si-400es_2017@2x
Full Screen

Formaatzaag met schuinstelbaar zaagblad met professionele prestaties, voor een kwaliteit zonder compromissen.

Maximale zaagblad diameter 400 mm
Maximale schuinstelling van de tafel 90°/45° 138 / 98 mm
Zaagbreedte 1270 mm
Zaagbereik 2600 – 3200 mm
Drie-fase motor 5 / 50 kW/Hz

 

Uniek wereldwijd:
Uniek in de wereld in zijn categorie, met een zaaghoogte van 138 mm. De gietijzeren zaagunit met een solide gesloten structuur is geschikt voor een blad van 400 mm diameter en voorzien een onafhankelijk aangedreven voorrits zaagblad, waardoor gefineerde panelen en dik massief hout perfect en gemakkelijk kunnen worden gezaagd. Het hoofdzaagblad kan 100% gebruik maken van het motorvermogen dankzij het voorritsaggregaat met een onafhankelijke motor. De draaipunten voor 45 gr. instelling van de zaagunit hebben een diameter van 120 mm en staan garant voor een nauwkeurige schuinstelling.

Ongeëvenaard zaagresultaat:
Door een optimale ondersteuning met name voor grote panelen is de nieuwe roltafel met een grote opleg van 360 mm breed de perfecte oplossing. Door het type geleidingsysteem loopt de roltafel soepel.

Optimale ondersteuning:
Het grote vierkante frame maakt het mogelijk om panelen tot 3200 x 3200 mm te zagen. Compleet met aluminium geleider met twee omklapbare aanslagnokken en een rol om het laden van grote panelen te vergemakkelijken. De aluminium geleider in een schuinte worden gezet +/- van 0 tot 45 °.

High-tech machines:
Door een groot aantal opties is de formaatzaag type Elite S nog persoonlijker te maken. Bijvoorbeeld met de optie “start / stop” aan de voorzijde van de roltafel hiermee kan het hoofdzaagblad en het voorritszaagblad ingeschakeld worden. Deze optie is erg handig voor het bewerken van grote panelen.

*Onder voorbehoud van publicatiefouten en wijzigingen, de fabrikant behoudt zich het recht om bepaalde eigenschappen te wijzigen. Foto's zijn niet bindend.