Contacteer ons

Formula SP 2

sp2 zoom

Hover

sp2
Full Screen

De vandiktebanken uit de Formula serie zijn eenvoudig qua uitvoering, nauwkeurig en gemakkelijk in gebruik.

Categorie:
Schaafbreedte 630 mm
Maximale spaanafname 8 mm
Lengte werktafel 1000 mm
Maximale werkhoogte 300 mm
Doorvoersnelheden 5/8/12/18 m/min
Motorvermogen met handmatige ster-driehoekschakelaar 5 kW

 

Gietijzeren vandiktetafel met zware ondersteuning:
De vandiktetafel wordt ondersteund door 4 zware spillen met trapezium schroefdraad. De trapezium schroefdraad zorgt voor een nauwkeurige verplaatsing. De 2 lineaire zijgeleiders zorgen er voor dat de zware gietijzeren tafel rechtlijnig op en neer kan worden bewogen. Door het systeem van op en neer bewegen is vergrendeling van de vandiktetafel niet nodig. De 4 spillen zijn voorzien van rubber hoezen om vervuiling tegen te gaan.

Gebruiksgemak:
Alle bedieningsschakelaars bevinden zich op een ergonomische positie aan de voorzijde van de machine, zoals de keuze handel voor de doorvoersnelheid, schakelaar voor instelling schaafdikte en de mechanisch digitale uitlezing van de eindmaat.

Uitzonderlijke prestaties met de “Xylent” schaafas:
3 rijen messen zorgen voor minder geluid tijdens de bewerking zorgt voor een meer comfortabele werkomgeving. Het verbetert ook de afzuiging omdat dit systeem kleinere spanen door de produceert. De mesjes hebben 4 snijkanten die gedraaid kunnen worden. Dit systeem zorgt ook voor een langere standtijd van de mesjes.

*Onder voorbehoud van publicatiefouten en wijzigingen, de fabrikant behoudt zich het recht om bepaalde eigenschappen te wijzigen. Foto's zijn niet bindend.