Contacteer ons

MiniMax FS 41E

657-minimax-fs-41e_2017@2x zoom

Hover

657-minimax-fs-41e_2017@2x
Full Screen

Vlakvandiktebank voor de veeleisende professionele gebruiker die op zoek is naar flexibiliteit en een eindresultaat van “elite” kwaliteit.

Categorie:
Schaafbreedte 410 mm
TERSA schaafas met snelwisselsysteem
Diameter schaafas / aantal standaard messen 87 / 4 mm/n°
Afmetingen van de standaard messen 410 x 30 x 3 mm
Met XYLENT spiraalvormige schaafas
Diameter schaafas/ aantal standaard messen 87 / 66 mm/n°
Afmetingen van de standaard messen 15 x 15 x 2,5 mm
Maximale spaanafname 5 mm
Tafellengte 2200 mm
Afmeting werkblad vlakvandiktebank 423 x 775 mm
Doorvoersnelheid vandiktebank 6 / 12 m/min
Min/max werkhoogte op de vandiktebank 3 – 230 mm
Drie-fase motor 4,8 pk
Schuinstelling geleider 0° – 45°

 

Perfecte afwerking:
De vandiktetafel staat op een gietijzeren kolom en in standaarduitvoering heeft de machine een schaafas met een diameter van 87 mm en 3 messen. (Het optioneel is een TERSA-schaafas verkrijgbaar). Voor een perfect eindresultaat kan de druk van de doorvoerrollen van de vandiktebank worden aangepast aan het type hout dat wordt bewerkt. De invoerrol heeft een helicoïdaal profiel om een en constante doorvoer van werkstukken te garanderen. De uitvoerwals heeft een gesatineerd oppervlak.

Vlakbankgeleider:
De vlakbankgeleider kan soepel worden verplaatst door middel van een geleidestang met grote diameter en kan centraal worden vergrendeld.

Uitzonderlijke prestaties met de “Xylent” schaafas:
3 rijen messen zorgen voor minder geluid tijdens de bewerking zorgt voor een meer comfortabele werkomgeving. Het verbetert ook de afzuiging omdat dit systeem kleinere spanen door de produceert. De mesjes hebben 4 snijkanten die gedraaid kunnen worden. Dit systeem zorgt ook voor een langere standtijd van de mesjes.

*Onder voorbehoud van publicatiefouten en wijzigingen, de fabrikant behoudt zich het recht om bepaalde eigenschappen te wijzigen. Foto's zijn niet bindend.