Contacteer ons

MiniMax FS 52ES

777-minimax-fs-52es_2017@2x zoom

Hover

777-minimax-fs-52es_2017@2x
Full Screen

Vlak-diktebank, professioneel, massief en compact, voor een zeer flexibele productie; ideaal voor de veeleisende vakman en timmerman.

Categorie:
Schaafbreedte 520 mm
Diameter schaafas / aantal standaard messen 95 / 4 mm/n°
Afmetingen van de standaard messen 520 x 30 x 3 mm
Maximale spaanafname 5 mm
Tafellengte 2250 mm
Afmeting werkblad vlakvandiktebank 520 x 775 mm
Doorvoersnelheid vandiktebank 5 / 8 / 12 / 18 m/min
Min/max werkhoogte op de vandiktebank 3 – 240 mm
Drie-fase motor 7 / 50 kW/Hz

 

Perfecte afwerking:
Optimaal schaven met minimale inspanning dankzij een schaafas van 95 mm diameter met 4 messen. Voor een perfecte afwerking kan de druk van de doorvoerrollen van de vandiktebank worden aangepast aan het type hout dat wordt bewerkt. De invoerwals heeft een helicoidaal profiel om een ​​stevige en constante toevoer van het werkstuk te garanderen, terwijl de uitvoerwals is gesatineerd.

Stabiliteit en perfectie:
Met deze machine is het comfortabel en nauwkeurig schaven. De Elite S-serie gebruikt ergonomische oplossingen zoals de 2200 mm lange vlakbankbladen van gietijzer die gelijktijdig geopend kunnen worden om de machine te gaan gebruiken voor vandikteschaven. De gietijzeren vandiktetafel staat op 4 spindels met trapeziumdraad met stofhoezen zodat ze beschermd zijn tegen vuil.

Stabiele vlakbankgeleider:
De vlakbankgeleider kan soepel worden verplaatst door middel van een geleidestang met grote diameter en kan centraal worden vergrendeld.

Uitzonderlijke prestaties met de “Xylent” schaafas:
3 rijen messen zorgen voor minder geluid tijdens de bewerking zorgt voor een meer comfortabele werkomgeving. Het verbetert ook de afzuiging omdat dit systeem kleinere spanen door de produceert. De mesjes hebben 4 snijkanten die gedraaid kunnen worden. Dit systeem zorgt ook voor een langere standtijd van de mesjes.

*Onder voorbehoud van publicatiefouten en wijzigingen, de fabrikant behoudt zich het recht om bepaalde eigenschappen te wijzigen. Foto's zijn niet bindend.