Contacteer ons

MiniMax S 52ES

811 Minimax S 52es 2017 2x zoom

Hover

811 Minimax S 52es 2017 2x
Full Screen

De nieuwe Minimax s 52es vandiktebank met een werkbreedte van 520 mm is professionele en compacte machine voor zware werkzaamheden kortom ideale machine voor de veeleisende vakman.

Ontdek hierbij ook de “Xylent” beitelas die als optie verkrijgbaar is voor deze machine en laat u informeren over de voordelen van deze uitzonderlijke schaafas.

Categorie:
Schaafbreedte 520 mm
Diameter schaafas / aantal standaard messen 120 / 4 mm/n°
Afmetingen van de standaard messen 520 x 30 x 3 mm
Maximale spaanafname 5 mm
Afmetingen vandiktetafel 520 x 775 mm
Doorvoersnelheden 5 / 8 / 12 / 18 m/min
Min/max werkhoogte 3 – 240 mm
Motor 7 kW / 50 kW/Hz

 

Perfect eindresultaat:
Optimale schaven met minimale inspanning voor de machine dankzij een schaafas (diam. 95 mm) met 4 messen. Voor een perfecte afwerking kan de druk van de invoerwals en uitvoerwalsen van deze machine pneumatische worden ingesteld (optioneel) voor een perfect eindresultaat. Deze machine is voorzien van een Helicodaal gegroefde invoerwals.

Gietijzeren vandiktetafel met zware ondersteuning:
De vandiktetafel wordt ondersteund door 4 zware spillen met trapezium schroefdraad. De trapezium schroefdraad zorgt voor een nauwkeurige verplaatsing. De 2 lineaire zijgeleiders zorgen er voor dat de zware gietijzeren tafel rechtlijnig op en neer kan worden bewogen. Door het systeem van op en neer bewegen is vergrendeling van de vandiktetafel niet nodig. De 4 spillen zijn voorzien van rubber hoezen om vervuiling tegen te gaan.

Uitzonderlijke prestaties met de “Xylent” schaafas:
3 rijen messen zorgen voor minder geluid tijdens de bewerking zorgt voor een meer comfortabele werkomgeving. Het verbetert ook de afzuiging omdat dit systeem kleinere spanen door de produceert. De mesjes hebben 4 snijkanten die gedraaid kunnen worden. Dit systeem zorgt ook voor een langere standtijd van de mesjes.

*Onder voorbehoud van publicatiefouten en wijzigingen, de fabrikant behoudt zich het recht om bepaalde eigenschappen te wijzigen. Foto's zijn niet bindend.