0
Filter

Harwi

Harwi paneelzaagmachines staan bekend om hun stabiliteit en uitstekende prestaties. Ontwikkeld voor nauwkeurig zaagwerk én gebruiksvriendelijke bediening.

De Harwi verticale paneelzaagmachines staan bekend om hun stabiliteit en uitstekende prestaties. De machines zijn speciaal ontwikkeld voor nauwkeurig zaagwerk én gebruiksvriendelijke bediening. De basis van de stabiliteit ligt in het unieke frame, dit wordt gelast als één geheel.

Leverbaar in verschillende uitvoeringen en modellen:

 • Piranha
  Uitstekende basismachine! Standaard is de machine uitgerust met een zaagdiepte van 55 mm, maar kan ook uitgerust worden met een variabele zaagdiepte van 80 mm, of een vaste zaagdiepte van 100 mm. De zaagunit is eenvoudig te verstellen van verticaal naar horizontaal en omgekeerd. Uitgerust met blokkeersysteem tegen het verticaal inzagen in de kunststof strips.
   
 • Orca
  De machine is uitgerust met een zaagdiepte van 55 mm en kan uitgerust worden met een voorritser die zorgt voor een zuivere zaagsnede. De zaagunit is eenvoudig te verstellen van verticaal naar horizontaal en omgekeerd. Uitgerust met blokkeersysteem tegen het verticaal inzagen in de kunststof strips.
   
 • OrcaMatic
  De OrcaMatic is een semi-automatische uitvoering van de Orca. Deze is uitgerust met een semi-automatische zaagbeweging (horizontaal/verticaal) en is standaard uitgerust met een frequentie-omvormer voor variabele snelheden, de materiaal sensor detecteert het plaatmateriaal. De automatische stand kan worden uitgeschakeld zodat het handmatig zagen van kleine stukken mogelijk blijft.
   
 • Ultra 
  Dit model blinkt uit in het afzuigen van fijnstof! Of het nu hout is dat gezaagd moet worden, of gipsvezelplaten, of cementgebonden platen - met deze machine garandeert Harwi stofvrij te werken! Door middel van pneumatische klemmen aan de achterzijde van de machine wordt afzuiging nauwkeurig gereguleerd. Uitgerust met blokkeersysteem en de automatisch verschuivende achterwand wordt het inzagen in de kunststofprofielen voorkomen.

Met tal van opties verkrijgbaar per model kan de verticale paneelzaagmachine volledig naar wens uitgerust worden. Speciale zaaghoogte- en zaaglengte kan op aanvraag.